NEWS

Društvena odgovornost

Svest o društvenoj odgovornosti u kompaniji “Toza Marković” postoji decenijama unazad, i ne spada u nove trendove, već ozbiljnu podršku važnim elementima društva. “Toza Marković” je ne samo industrijski gigant, već i značajna karika u društvenom, kulturnom, sportskom i humanitarnom životu zajednice.

Kompanija “Toza Marković” je oduvek bila svesna svoje uloge u društvu, ne samo kao kolektiv koji sopstvenim napretkom potpomaže razvoj grada Kikinde i lokalnih oblasti, već kao i kompanija koja pruža aktivnu podršku društvu kao celini.

Afirmišući u punoj meri društveno odgovorno poslovanje, kompanija je dosta učinila i čini na planu dobrotvorstva, humanitarnih aktivnosti, sponzorstava i pomoći projekata opšteg dobra u sferi kulture, nauke, obrazovanja, zdravstva, ekologije, sporta i verskih zajednica, kako u lokalnoj tako i široj zajednici. Izdvajamo neke: domaćin i pokrovitelj Internacionalnog simpozijuma skulpture Terra; sponzorstvo YU olimpijskog tima “Barselona 92”, “Atalanta 96”, Rukometne reprezentacije na svetskim i evropskim prvenstvima, Vaterpolo reprezentacije na najvažnijim takmičenjima, Memorijala “Miroslav Antić”, Zmajevih dečijih igara, Književne nagrade “Dušan Vasiljev”, izgradnje objekata za smeštaj izbeglica…

Bilten

Bilten broj 4 preuzmite ovde

Bilten broj 3 preuzmite ovde

Bilten broj 2 preuzmite ovde

Bilten broj 1 preuzmite ovde

Share This:

2017 Powered By Toza Marković d.o.o.